2014. március 16., vasárnap

Hírek

Sziasztok!

Biztosan észrevettétek páran, hogy mostanság kicsit hanyagoltam a hivatalos oldalt. Ez részben az idő hiánya miatt történt, részben pedig egyéb problémák is közbejöttek, amikre nem számítottam, de jelentem, mostantól az oldal naprakészen fog üzemelni és próbálom folyamatosan pótolni a kimaradt anyagokat.

Ezen felül tervbe van véve egy kis design frissítés is, amit a következő hetek folyamán megtervezek és megpróbálok kivitelezni, azonban legyetek türelmesek, mivel ez elég nagy munka, főleg úgy, hogy mindent az alapokról szeretnék felépíteni, hogy igazán egyedi dolgot kapjatok majd.

A zenékről is elég sokan érdeklődtetek az utóbbi időben, hogy lesz-e új album és ha igen, akkor mikor, milyen témákról fogok írni benne, lesz-e új videoklip, egyebek. Ezekre a kérdésekre akkor itt és most válaszolnék is.
Tervezek albumot, azonban, mivel szeretnék egy igazán összeszedett dolgot kidobni Nektek, ezért nem valószínű, hogy a közeljövőben fog kikerülni a napvilágra. Konkrét időpontot ezért nem is szívesen mondanék most ezzel kapcsolatban. Majd jön, amikor jönnie kell...
A dalokról annyit, hogy szeretnék kicsit több dolgot belevinni az új számokba, kicsit több témát, több játékot a szavakkal. Szeretném elmélyíteni azt a stílust, amit már a Főnixben is hallhattatok, de ugyanakkor mégis vinni bele valami újat és talán még egy kicsivel több erőt sugározni a cuccokban. 

Klipek is vannak tervben, sőt, ezek nem is olyan hosszútávú célok, mint az album megjelenés, szóval, ha minden jól megy még tavasszal kaptok egyet, az egyik készülő számból. Persze ez csak egy a sok közül, ami tervbe van véve, hiszen a Főnix albumról is szeretném, ha születne egy-két videó...

Nos, egyelőre ennyi infóval szolgálhatok Nektek. Figyeljétek továbbra is az oldalt és töltögessétek a régebbi albumokat az újabb megjelenéséig! Megpróbálom nem túl sokáig húzni a dolgot, de hát tudjátok: Jó munkához idő kell, szarhoz meg még több... :)

Békesség,

Masahiro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése