2013. november 24., vasárnap

Friss infók a Főnixről!

Sziasztok!

Hamarosan itt a december és a FŐNIX, amit remélem már sokan vártok. Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megosszak veletek pár infót még a lemezzel kapcsolatban, ezért ezt most meg is teszem!


Az album 19 számot fog tartalmazni, aminek a címei sorrendben a következők:

01. Főnix
02. Csillagok
03. Sith II.
04. Jó lenne...
05. Csend km. K'ajszi, HD
06. Egy Egyszerű Srác II.
07. Fohász
08. Csak a zene km. GabeX
09. Magyar Hiphop km. Basement
10. Ősz km. Genitív
11. Seftes
12. Lecsúszott Generáció km. HD (Prod. by HD)
13. Vadállat
14. Járom az utamat km. K'ajszi
15. Minden véget ér...
16. Kényszerbeteg km. Esc (Bootleg)
17. Vágod? km. HD, GabeX, Genitív, Raidon
18. Főnix (MasahBeatZ Remix)
19. Hálás vagyok (Outro)

Volt szó olyanról ugye, hogy a lemezt 600-800 Ft-os tiszteletdíj ellenében meg is lehet majd vásárolni, plusz ingyenesen le is lehet majd tölteni innen, a hivatalos oldalról. Nos, egyelőre a lemez formában történő megjelenés kicsit késik, úgyhogy a letölthető verzió fog előbb megjelenni, azonban az előrendeléseiteket már leadhatjátok a masahiromc@gmail.com címen és január tájékán nagy valószínűséggel, már tudom is postázni számotokra a lemezt, ami fog egy-két meglepetést tartalmazni az ingyenes verzióhoz képest, de ez legyen egyelőre meglepetés.

További a lemezzel kapcsolatos infó, hogy tervezek egy-két lemezbemutató koncertet a közeljövőben és ha minden jól megy, ezek nem csak az országon belül kapnak helyet, hanem az országon kívül is lesznek helyszínei. Erről bővebb információkat is meg fogok osztani veletek itt és a facebook oldalon, azonban, hogyha szívesen meghallgatnátok Ti is élőben, dobjatok egy üzenetet a Facebook oldalra!

Nos, egyelőre ennyi lett volna az infókból, azonban figyeljétek az oldalt, ugyanis hamarosan feltöltök egy kis ízelítőt az albumból!

- Masahiro