2013. szeptember 30., hétfő

Infók a Főnix albumról...

Üdv mindenkinek! 


Hoztam Nektek egy kis infómorzsát az új albumról! 



Kezdeném a közreműködésekkel a dolgot: az albumon 5 közreműködés kap majd helyet, amiből kettő HD cimborámmal fog készülni, egy Genitívvel, egy GabeXel és ezen kívül lesz még egy meglepetés trekk is, amin mindannyian szerepelni fogunk, de még egy fővel kibővülve, akinek a kilétén erősen folyik a tanakodás 

A szóló számokról annyit, hogy mindenki meg fogja találni a saját ízlésének tökéletesen megfelelő cuccokat az albumon. Lesz mély gondolatokat firtató cumó (sőt, talán ezekből lesz a legtöbb), de ugyanúgy megtalálhatóak lesznek a bulisabb, kettyósabb számok is, mint amilyen, például az első promó, a Sith II. is. A számok mennyiségét és a trekklistát még számomra is homály fedi, eddig hét (és fél a nagy közös számot is belevéve) szám készült el, de természetesen a közreműködések nagy része még hátra van, plusz szeretnék még azokon kívül egy-két szólót is összerakni a megjelenésig.

És itt el is értünk egy várva várt dologhoz!
A megjelenés előreláthatólag jövő év január-február tájékán esedékes és fontos újítást szeretnék ezzel kapcsolatban bevezetni. Eddig ugye minden albumom ingyenesen letölthető volt (és most is azok) a http://masahiroofficial.blogspot.hu/ címen. Ez a jó szokásom természetesen megmarad, azonban úgy döntöttem nyomatok pár lemezt is, amihez egyfajta "tiszteletdíj" fejében bárki hozzájuthat. A "tiszteletdíj" alatt persze ne gondoljatok valami óriási összegre, bár még pontos árakat nem tudok mondani, de 600-700 forintnál nem szeretnék többet elkérni egy lemezért sem, mivel alapjáraton nem ez a fő motivációm zenei téren. Erre csak azért van szükség, mivel úgy érzem, elérkeztem egy olyan pontra, ahol szükséges az, hogy befektessek a minőségbe, hogy jobb cuccokat tudjak nektek kidobni ilyen téren is.

Szóval a lemez gőzerővel készül és mihelyst lesznek új infóim természetesen megosztom Veletek!
Addig pörgessétek a Sith II.-t és osszátok szét az oldalt, vagy ezt a bejegyzést, hagy jusson el mindenkihez ez az infó!

Békanyál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése